Producten

Optima 70 

Het optimale raam op 70mm

Een super isolerend raamsyteem uitermate geschikt voor grote glasgewichten en voor de plaatsing van driedubbel super isolerend glas.
De extra luchtkamers en het innovatieve ontwerp zorgen voor een uitstekende isolatie. De profielen zijn speciaal ontworpen met een verbeterde ondersteuning van onzichtbaar beslag. 
In standaard uitvoering ontstaat een zeer strak en modern uiterlijk.  In soft uitvoering zorgen de ronde lijnen voor een modern zachte afwerking.

Voor meer info over dit product, klik hier.

Ferro 99

Een aluminiumprofiel met het design van staal

Als antwoord op twee duidelijke tendenzen in de huidige raambouw, te weten de vraag naar steeds smallere profielbreedtes en het zoeken naar reliëf in de raamconstructies, stellen wij u het profielsysteem Ferro 99 voor.  De aanzichtbreedte van de profielen is tot een strikt minimum herleid zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van het geheel.

Voor meer info over dit product, klik hier.

SUPER SLIDE 55

Nieuwe schuifserie – vernuftig en perfect waterdicht

Een schuifraamserie met een uitstekende isolatie, een zeer groot comfort en toch budgetvriendelijk. Ons schuifraam heeft een minimale aanzichtbreedte en kan uitgevoerd worden in monorail, duorail, drierail, schuif of hefschuif.  Het gekozen beslag biedt u een modern design evenals een robuust ontwerp voor de zwaarste beglazing.

Voor meer info over dit product, klik hier.

SUPER SLIDE 70

Het superisolerend schuif- en hefschuifsysteem

Naast de super slide 55 beschikken we thans over een schuifraam dat beantwoordt aan de vraag naar een nog betere isolatie en aan de vraag voor toepassing van driedubbele beglazing.  Dit schuifraamsysteem kan zowel als glijschuif of als hefschuifsysteem worden uitgevoerd.  Door een vernuftig ontwerp van de kruising zijn isolatiewaarden bereikt die bijzonder ambitieus zijn.

Voor meer info over dit product, klik hier.

VERATOP

Verandaprofielen voor zware beglazing met grote draagwijdte

Veratop is een TOP-systeem voor verandabouw met thermische onderbreking. De profielen zijn ontworpen, rekening houdend met rustieke, klassieke en hedendaagse realisaties. Het systeem is flexibel in vorm en kleur. Het Veratop systeem past zich probleemloos aan bij eenieders persoonlijke smaak wat betreft vorm en inrichting.  De liggerprofielen zijn aangepast voor de plaatsing van enkele of dubbele beglazing of voor dakplaten in diverse beschikbare diktes.

Voor meer info over dit product, klik hier.

created by PopComSitemap